İSTANBUL / MALTEPE - Celal Avşar Ortaokulu

Fatih Sultan ÖZTÜRK - Okul Müdürü

1979 yılında Trabzon-Of’ta doğdu. 1997 yılında Samsun 19 Mayıs Lisesi’nden mezun oldu. 2003 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Türkçe Öğretmenliği Bölümünde lisans eğitimini tamamladı. 2003 yılında Beyoğlu Hasköy Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı. 2015 yılında Şişli Maçka Pakmaya Hüsamettin Ziler Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. 2015 yılında Milli Eğitim Bakanlığının yapış olduğu Yönetici Seçme Sınavı’nda başarılı olarak; Şişli Nilüfer Hatun Ortaokuluna Müdür Yardımcısı Olarak atandı. 2023 yılına kadar çeşitli okullarda müdür yardımcılığı ve Müdür Vekilliği yapan Fatih Sultan ÖZTÜRK, 2023 yılında ÖSYM tarafından yapılan EKYS sınavında başarılı olarak, Maltepe Celal Avşar Ortaokulu’na Okul Müdürü olarak atandı. Yüksek lisans eğitimine Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nde Eğitim Yönetimi Ve Denetimi alanında devam eden Fatih Sultan ÖZTÜRK, evli ve iki çocuk babasıdır.